Atentie! Produs disponibil in 3 zile de la plasarea comenzii
Alb, cremos, festiv, a făcut istorie, la propriu. Se știe că, în 1908, a fost servit la recepția dată la Budapesta după anexarea Bosniei de către Austro-Ungaria consacrandu-se astfel ca desert de banchet. La începutul secolului al XIX-lea, „regele bucătarilor şi bucătarul regilor”, genialul Chef francez Marie-Antoine Carême, a reinventat acest desert şi l-a numit Charlotte Russe, în cinstea Ţarului Alexandru I, la curtea căruia crea în perioada respectivă. In Romania a fost adoptat sub denumirea de Tort diplomat. Nelipsit din cofetăriile tradiționale, a fost visul oricărui copil.
Acest tort de gala contine blat alb usor insiropat, crema diplomat de ciocolata alba cu frisca naturala si multe fructe proaspete si confiate.
Ingrediente: FRISCA NATURALA, CREMA DE PATISERIE, FAINA DE GRAU, ALBUS DE OU, GALBENUS DE OU, ZAHAR, APA, SARE, FRUCTE, LAPTE
59 RON/Kg