Tort AMANDINA

Cake Shop / Torturi / Tort AMANDINA
(5) - 1 Recenzie

Livrabil: mâine
Descriere:
Doamna cu trup ferm de cacao, palarie de rom si pardesiu de fondant si-a facut intrarea in cofetaria romaneasca la inceputul anilor 60' undeva in Bucurestiul de altadata. Datorita gustului desavarsit si echilibrat dintre blatul de cacao, crema de ciocolata si unt, siropul de rom si fondantul care-o imbraca a reusit sa ocupe cu demnitate locul in galeria prajiturilor cu traditie.
Compoziție: Blat cacao insiropat, crema de ciocolata, fondant ciocolata
Alergeni: Produsul poate conține urme de ou, gluten, lapte și derivate din lapte, oleaginoase, soia
Observații:
Forma tortului poate sa difere (patrat, dreptunghi) in functie de greutatea dorita. Acest sortiment de tort nu se realizeaza pe forma rotunda!
Preț unitar: 85 lei/kg

Livram în minim 24-72h de la data plasării comenzii în funcție de produsele comandate.

Plata se face online sau ramburs, numerar sau cu cardul.

Comenzile de minim 100 lei se livrează zilnic, gratuit în Ploiești, în intervalul 10:00 – 16:00, cu mașini frigorifice, în conditii de siguranță alimentară și temperaturi optime.

Comenzile sub 100 lei se pot ridica din locatiile noastre (vezi aici) sau pot fi comandate si livrate prin platformele partenere (FoodPanda, Glovo, Tazz).

Imaginile torturilor sunt cu titlu de prezentare; decorul și nuanțele folosite pentru produsele standard sunt orientative și pot varia. Torturile noastre sunt produse manual și pot avea diferențe de greutate de +/- 20%.

Recenziile clienților noștri

Ionela F. - 15 Aug 2022
(5)
"Recomand atât produsele cât și serviciul de livrare, excepțional ca de fiecare data! Un 10+ ...asta ma face ca de fiecare dată să revin cu comenzi. Va mulțumesc!"
ABONEAZĂ-TE LA
Dulcegăriile ANA-STATE

ANA STATE S.R.L.

Asistență
comenzi online:
(9:00 - 17:00)
Reclamații: (9:00 - 17:00)

Program cofetării

Lun-Sâm: 08:00 - 21:00
Dum: 08:30 - 21:00

Livrare comenzi

Zilnic: 10:00 - 16:00
AnaState © 2021