Savoare și inovație: Cozonac artizanal by AnaState! Descoperă-l ACUM!

Plata și livrarea

Cum platesc?

Produsele ANA STATE se pot achita:

  • online, folosind cardul;
  • numerar sau cu cardul, la ridicarea comenzii;
  • ramburs, numerar sau cu cardul (POS mobil), la primirea comenzii;

Daca alegi sa platesti cu cardul, anastate.ro utilizeaza sistemul de plata online Card de Credit/Debit - procesator MobilPay (www.mobilpay.ro)

  1. Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron - orice model.
  2. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la MobilPay indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
  3. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul MobilPay. Anastate.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  4. Tranzactia dvs. prin sistemul MobilPay va aparea pe extrasul de cont cu denumirea MobilPay / Netopia.

Pentru plata prin transfer bancar (pentru clientii nostri persoane juridice), aceasta se va face conform facturii primite prin e-mail. Comanda va fi procesata imediat ce vom avea confirmarea platii. Pentru plasarea comenzii online aceasta trebuie sa aiba o valoare de minim 100 lei.

Cum se livreaza comanda?

Program livrare comenzi: Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

Livrarea se poate face GRATUIT doar in Ploiesti pentru comenzi in valoare de minim 100 lei. Produsele sunt livrare in conditii optime, cu masini frigorifice, respectand toate normele de igiena si siguranta alimentara.

Timpul de livrare:

  • 24 ore pentru produsele standard (prajituri, torturi naked)
  • 48 - 72 de ore pentru produse personalizate (prajituri si torturi)
  • Daca ai realizat comanda dupa ora 14:00, aceasta va fi preluata in urmatoarea zi lucratoare si se respecta conditiile de mai sus

Greutatea solicitata poate varia intre 10% si 30%, iar aceasta se considera acceptata.

Comenzile care cuprind produse standard se pot ridica de la orice punct de desfacere al ANA STATE din Ploiesti. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 100 lei ridicarea comenzii se va face din Cofetariile Ana State Ploiești.

COMENZILE PENTRU TORTURI DE EVENIMENTE SI CANDY BAR NU SE POT FACE ONLINE. Pentru a va putea oferi consilierea necesara si a va oferi pentru degustare din produsele propuse va asteptam la Cofetaria Ana State cu sediul in Str. Apelor, Nr. 24G cu rugamintea sa faceti in prealabil o programare la numarul de telefon 0783/001232.