COZOANA FISTIC

Cumpără AICI

Maiaua naturala este un dar de la un celebru maestru brutar Italian (Piergiorgio Giorilli), intretinuta cu mare grija, inteleasa si iubita, daruindu-ne un gust care ne surprinde si ne emotioneaza de fiecare data. Manuita si hranita zilnic devine sufletul cozonacului nostru artizanal.

In relatia artizanului cu ingredientul legam emotia trecutului cu complexitatea unui produs contemporan. De la o faina atent selectata si cernuta cu grija (Il Molino della Candelori) pana la vanilia de Bourbon Madagascar, in toata aceasta calatorie regasim ouale proaspete, aromele naturala de miere, lamaie si portocala, gustul lactic al untului traditional, nota finala de savoare fiind data de finetea ciocolatei belgiene Barry Callebaut.

In cele 3 zile de atentie, de la prepararea drojdiei noastre, a aluatului, dospirii si pana la ceea ce se afla acum in aceasta cutie, stiinta contemporana ne ajuta sa intelegem cum sa facem, dar traditia este cea care ne aduce emotiile, trairile, povestea in adevaratul sens al cuvantului!

PANETTONE

Cumpără AICI

COZONAC ARTIZANAL CONTEMPORAN

- Făcut cu drag -