TORT PAVLOVA
Talentul Chef-ului Alain Ducasse de a reda finetea si gingasia balerinei Anna Pavlova intr-o delicatesa este de notorietate. Rafinat si delicat, ca un tutu de balerina, Tortul Pavlova a cucerit asemeni celebrei balerine scena internationala avand la baza o bezea crocanta si extra dulce, crema racoritoare si cremoasa de frisca naturala si crema de patiserie si in loc de coronita fructe proaspete.
Ingrediente: FRISCA NATURALA, CREMA DE PATISERIE, UNT (GRASIME 82%), ALBUS DE OU, GALBENUS DE OU, ZAHAR, APA, AMIDON, ESENTA DE VANILIE, FRUCTE PROASPETE
85 LEI/Kg
110.5 LEI /buc TVA Inclus
Comanda. Livrare. Plata
Comanda se poate realiza cu minim 24 - 48h inainte de eveniment. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia. Plata se face online sau ramburs.
Livrea se face cu masini dotate cu frig in conditii de siguranta si temperatura optima.
Bine de stiut
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta. Torturile noastre sunt realizate manual si pot avea diferente de cantitate de + - 200 de grame